Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, κάποιοι σας ζητούν να προσαρμοστείτε. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) φροντίζει ώστε να έχετε μια χαρούμενη καθημερινότητα και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συχνές συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο της επικοινωνίας σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο των φιλικών σχέσεων. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός κάνει σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ένας φίλος θα μπορούσε να έρθει σε σας με μερικά καταπληκτικά νέα. Ευτυχώς, δεν σας πειράζουν οι αλλαγές. Ακόμα κι αν αυτό το άτομο κάνει κάτι πολύ παράξενο, μπορείτε να το χειριστείτε. Για την ακρίβεια, είτε σας πει ότι φεύγει από τη χώρα, είτε ότι περιμένει παιδί ή αλλάζει καριέρα, δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) απογειώνει τις λεκτικές σας ικανότητες – το ταλέντο που έτσι κι αλλιώς έχετε στο χειρισμό του λόγου, ενισχύεται, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να κρέμονται από τα χείλη σας όταν μιλάτε και να συμφωνούν εύκολα μαζί σας. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας βοηθά να τακτοποιήσετε αρκετά από τα θέματα που σας δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, κάποιες από τις οικογενειακές σας σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ίσως χρειάζεται να δοκιμάσετε άλλους τρόπους επικοινωνίας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) εστιάζει στον οικονομικό τομέα και σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα έσοδά σας και, ίσως, να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγορά. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) υποστηρίζει ένα παρασκήνιο που σας προκαλεί αβεβαιότητα και άγχος. Καλό θα είναι να κινηθείτε με μεγάλη προσοχή και να αποφεύγετε καταστάσεις που μπορεί να βλάψουν την υγεία σας. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο της διαίσθησης. Σήμερα, είναι πιθανό να χρειαστεί να ακυρώσετε τα σχέδια που κάνατε με κάποιον. Είναι πιθανό να έχετε μια απροσδόκητη ευκαιρία που νιώθετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιήσετε. Μπορεί να έχετε ένα δυνατό προαίσθημα να ακυρώσετε τη συνάντησή σας, για να κυνηγήσετε μια ευκαιρία για δουλειά. Και θα χρειαστεί να προχωρήσετε γρήγορα, γιατί ο χρόνος τρέχει.

Έρωτας και σχέσεις

Οι αρχές της εβδομάδας σας βρίσκουν με τη διάθεση να θέλετε να εμβαθύνετε στη σχέση σας με κάποιο πρόσωπο, γιατί πιστεύετε ότι είστε μέσα σε ένα ρομαντικό αδιέξοδο. Η απογοήτευση που θα νιώσετε θα είναι παροδική, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε και μη φθείρεστε. Είναι απλά μια άτυχη στιγμή στην πορεία για ένα αληθινό ειδύλλιο, για μια κανονική σχέση, αν και θα σας κρατήσει σε σύγχυση και τις επόμενες μέρες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες νέες παραδοχές με σημαντικές επιπτώσεις στην αισθηματική σας ζωή και θα είστε έτοιμοι να δείτε τα πράγματα από αυτή την καινούργια ρομαντική οπτική. Προετοιμάζονται αλλαγές, φροντίστε να τις απολαύσετε.

Καριέρα

Κάποιοι μπορεί να προβληματίζονται σχετικά με σας στις αρχές της εβδομάδας, οπότε καλό είναι να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και να μη δίνετε αφορμές για σχόλια. Προσπαθήστε να αναβάλλετε τις όποιες συναντήσεις, έως τα μέσα της εβδομάδας. Μέχρι τότε, ο συναδελφικός περίγυρος θα είναι πιο δεκτικός στις απόψεις σας και εσείς, οι ίδιοι, θα είστε ασυνήθιστα πειστικοί. Στα τέλη της εβδομάδας είναι πιθανό να νιώσετε ανησυχία και άγχος για κάποια αλλαγή στον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να κάνετε διάφορες σκέψεις, αλλά αποφύγετε να καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια τολμηρή κίνηση για να εξασφαλίσετε ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά, την επόμενη εβδομάδα.

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις