Ιχθείς

Ιχθείς | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Ιχθείς | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτός ο μήνας είναι σημαντικός για σας, γιατί θα μοιράσετε την προσοχή σας εξίσου στην οικογενειακή ευημερία και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Θα χρειαστεί κάποια παραπάνω προσοχή στη συναισθηματική σας πλευρά, αφού αυτό το μήνα λειτουργείτε σχεδόν μόνο με το συναίσθημα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην προσπαθείτε να πιέσετε τους άλλους να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν – μην ξεχνάτε ότι οι άλλοι είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς όλων μας και θα πρέπει να φροντίζετε τις σχέσεις σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ερωτική σας ζωή θα είναι σταθερή, αυτό το μήνα. Μπορεί να υπάρχουν συχνά διαφωνίες με το σύζυγο ή το σύντροφό σας, αλλά θα λυθούν εύκολα και ειρηνικά.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει σημαντική πρόοδος. Θα μπορέσετε να εξελιχθείτε με την υποστήριξη των μεγαλύτερων, αλλά και της διοίκησης. Είστε σε θέση να πετύχετε τους στόχους σας και θα ανταμειφθείτε με προαγωγή ή αύξηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι, μάλλον, πεσμένη αυτό το μήνα. Υπάρχουν, όμως, άλλοι τρόποι για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, όπως να μειώσετε το κόστος, να περιορίσετε τις αγορές και να εξισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα. Η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί χρησιμοποιώντας τις οικονομικές σας ικανότητες για να βοηθήσετε τους άλλους να κερδίσουν χρήματα. Υπάρχει, επίσης, πιθανότητα να σας επιστραφούν χρήματα από φόρους ή ασφάλειες.