Ιχθείς

Ιχθείς | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

Ιχθείς | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι το Σεπτέμβριο θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην καριέρα και την οικονομική σας ανάπτυξη. Έχετε ασχοληθεί διεξοδικά το προηγούμενο διάστημα με την οικογένεια και τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί, έτσι ώστε τώρα να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στην καριέρα σας. Αυτό το μήνα θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα και με την ενίσχυση της καριέρας των άλλων, καθώς η δική σας εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά. Πολύ συχνά, το ζώδιο των Ιχθύων οδηγείται από τις δικές του επιλογές, αλλά μια φορά στο τόσο θα πρέπει να συμβιβάζεστε με τις επιλογές που κάνουν άλλοι.

Έρωτας και σχέσεις

Σχετικά με την ερωτική σας ζωή, ο μήνας αυτός σας επιφυλάσσει πολλές κι όμορφες στιγμές – από την αρχή του μέχρι το τέλος. Τόσο εσείς, όσο και ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας θα διατηρήσετε το ρομαντισμό σας, όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν είστε μόνοι είναι πιθανό να ξεκινήσετε κάποια σοβαρή σχέση τώρα, που μπορεί αργότερα να σας οδηγήσει σε γάμο. Ο Σεπτέμβριος, ωστόσο, δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για γάμο ή για εγκυμοσύνη, για σας. Αυτά, θα πρέπει να περιμένουν μετά το τέλος του μήνα, που τα άστρα θα είναι πιο ευνοϊκά απέναντι σε τέτοια θέματα.

Καριέρα

Το διάστημα αυτό, όπως ειπώθηκε και πριν, θα βοηθήσετε κάποια άτομα να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Εσείς, ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, λόγω διαφωνιών και συγκρούσεων με τους συναδέλφους σας.

Οικονομικά

Η οικονομική κατάσταση του μήνα δεν είναι σε ιδιαίτερα ανοδική πορεία. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας, έξω από το χώρο της δουλειάς, για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της οικογένειας.