Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, θα βρείτε τι είναι αυτό που έχει αξία για σας. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτείτε δώρα και οικονομική βοήθεια από τρίτους. Επιπλέον, καλό θα είναι να τακτοποιήσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα οικονομικού περιεχομένου. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των πιστώσεων και των οφειλών. Αυτή τη στιγμή μπορεί να είστε συγκεντρωμένοι στο να απαλλαγείτε από κάποιο χρέος. Μπορεί να πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο ή μπορεί να θέλετε να εξοφλήσετε νωρίτερα την υποθήκη σας. Θα μπορούσατε να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε κάποια οικονομία, βλέποντας βίντεο με ζευγάρια που παρουσιάζουν οικονομικούς τρόπους για να μαγειρέψουν ή να φτιάχνουν μόνοι τους καφέ για να εξοικονομήσουν χρήματα. Σήμερα, ψάχνετε να βρείτε τρόπους να διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματά σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) εστιάζει στην αισθηματική σας ζωή και σας επιφυλάσσει ιδιαίτερα όμορφες στιγμές. Κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, δηλαδή να δεσμευτείτε περισσότερο. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (18/1-10/2) θα επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφό σας. Τα πράγματα μπορεί να έχουν βελτιωθεί μεταξύ σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο των σχέσεων σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο των οικονομικών. Τώρα, μπορεί να συζητάτε με το σύντροφό σας το πρόγραμμα αποταμίευσής σας και να του εξηγείτε τη σημασία της σωστής κατανάλωσης – και το καλύτερο είναι ότι θα βρείτε κατανόηση και υποστήριξη για τις ιδέες σας. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) μειώνει αρκετά την αυτοπεποίθησή σας κι έχετε την τάση να αναβάλλετε πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε ενδελεχώς με θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος – και ειδικά αυτά που αφορούν και τρίτα μέρη. Εξετάστε κάθε παράμετρο πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις.

Έρωτας και σχέσεις

Δεν υπάρχουν κακές μέρες για σας, όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή αυτή την εβδομάδα – είστε τυχεροί. Πρώτα, ας μιλήσουμε για τις απλά καλές μέρες και πώς να τις κάνετε υπέροχες: την Τετάρτη και την Πέμπτη θα χρειαστεί να βγείτε από το καβούκι σας, για να κάνετε τον έρωτα να έρθει κοντά σας. Οπότε, κάντε το! Και την Κυριακή, θα δεχτείτε μεγαλύτερο θαυμασμό αν είστε σεμνοί, παρά αν επιδεικνύεστε. Μας μένουν η Δευτέρα και η Τρίτη που είναι φοβερές μέρες για σας και είστε απίστευτα ελκυστικοί. Κανείς δεν μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα, τώρα. Α, και μην ξεχνάτε την Παρασκευή και το Σάββατο, πανέμορφες μέρες που είστε πολύ σέξι κι έχετε μεγάλη διαίσθηση.

Καριέρα

Κάποιος, εκτός του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, έχει μια καλή ιδέα που θα σας φανεί πολύ βοηθητική, όσον αφορά το στόχο που καλείστε να πετύχετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη – επομένως, ψάξτε για μια πρωτότυπη λύση από μια απρόσμενη πηγή. Η ικανότητά σας να βλέπετε πώς εφαρμόζονται τα πράγματα σε διεπιστημονικό επίπεδο, είναι πολύ σημαντική. Η θέση που παίρνετε στην ομάδα σας είναι σταθερή στα μέσα της εβδομάδας και το γεγονός ότι είστε τόσο προσγειωμένοι, δείχνει ότι είστε μια υπολογίσιμη δύναμη. Δέχεστε την εκτίμηση των άλλων και νιώθετε υπέροχα. Το σαββατοκύριακο αφιερώστε λίγο χρόνο σε δημιουργικές αναζητήσεις – θα σας δώσουν έμπνευση για τα επόμενα σχέδιά σας.