Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, έχετε μια ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) σας φέρνει κάποιες τάσεις απομόνωσης και σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο της καριέρας. Μπορεί να προσπαθείτε να τελειώσετε μια δουλειά που σας έχει αγχώσει, για να φύγει απ’ το κεφάλι σας. Ή, ίσως, έχει περάσει μια προθεσμία που είχατε και η παράταση που ζητήσατε, τελειώνει γρήγορα. Ήρθε η ώρα να κάνετε ό,τι μπορείτε, αν και τα πράγματα είναι ζόρικα – δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να καταλήξετε σ’ ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας-τον Κριό και στον οίκο της ηγεσίας, είστε έτοιμοι να αναλάβετε το τιμόνι. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Μπορεί να πρόκειται για ένα νέο στόχο, μια νέα δουλειά ή μια νέα σχέση. Καθώς κοιτάτε τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, είναι πιθανό να επικεντρωθείτε σε πράγματα που μπορούν να γίνουν γρήγορα, αλλά σήμερα έχετε την ικανότητα να πετύχετε κάτι σημαντικό. Αυτή τη στιγμή έχετε την ορμή και το πάθος που χρειάζεται για να κάνετε κάτι τολμηρό. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) σας χαρίζει λάμψη, γοητεία και ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας, αυτό το διάστημα. Ωστόσο, στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει κάτι που σας απασχολεί έντονα. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) βελτιώνει θεαματικά την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα – νέες γνωριμίες διαφαίνονται στον ορίζοντα καθώς και δυνατότητες για την προώθηση επαγγελματικών στόχων. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα χρειαστεί να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Γίνονται πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που περιορίζουν αισθητά τον ελεύθερό σας χρόνο. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τα ρίσκα, να μη βιάζεστε και να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) θα σας επηρεάσει κάπως αρνητικά – η ενέργειά σας μειώνεται, ενώ αντίθετα οι οικογενειακές υποχρεώσεις αυξάνονται. Να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ευνοεί τον τομέα των οικονομικών και σας δίνεται η δυνατότητα να επενδύσετε σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Καλό θα είναι, όμως, να κινείστε με προσοχή.

Έρωτας και σχέσεις

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν στην επιφάνεια τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Είστε ευχάριστοι, χωρίς να κάνετε φιγούρα. Είστε έτοιμοι για όλα, χωρίς να θεωρείστε επιπόλαιοι. Κάτι πολύ καλό έρχεται στο δρόμο σας τη Δευτέρα – κατά πάσα πιθανότητα στη δουλειά – που μερικοί το βλέπουν σαν απίστευτη τύχη. Δεν είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους τους κι αυτό γιατί η σκληρή σας δουλειά έχει απόλυτη σχέση μ’ αυτό. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι πιο ρομαντικές. Ένα παιχνιδιάρικο φλερτ με κάποιον είναι κάτι που θα απολαύσετε ιδιαίτερα. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή (αν και υπάρχουν και κάποιες ρομαντικές στιγμές) θα κυριαρχήσουν τα οικογενειακά θέματα.

Καριέρα

Σε εποχές όπως αυτή μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να το κάνετε, τη Δευτέρα. Και υπάρχει τρόπος να το κάνετε με σεβασμό και με συμπόνοια, για το τι περνάει το άτομο που έχετε απέναντί σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη η επικοινωνία γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά αν υπάρξει κάποια ένταση, μη διστάσετε να βρείτε μια δικαιολογία και να αλλάξετε θέμα. Να αναβάλλετε τη συζήτηση μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή, όταν τα πνεύματα είναι ήρεμα και τα άστρα ευνοϊκά. Το να βάλετε τα συναισθήματά σας στην άκρη μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι απαραίτητο. Και, επιπλέον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα υπέροχο σαββατοκύριακο.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις