Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις που εμφανίζονται με δυναμισμό και ενέργεια. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) ενισχύει και εμπλουτίζει την κοινωνική σας ζωή, εμφανίζοντας ευκαιρίες για να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο της τεχνολογίας. Σήμερα μπορείτε να συγκεντρωθείτε με ευκολία. Μπορεί να κάνετε κάτι δύσκολο, όπως να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε μια νέα συσκευή, να μάθετε να διορθώνετε χρωματικά τα βίντεό σας ή να μάθετε πώς να αυτοματοποιείτε τις απαντήσεις σας μέσω email. Όχι μόνο έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τα πράγματα μέσα από δοκιμές και λάθη, αλλά μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ένα άτομο που έχει τις τεχνικές γνώσεις για να σας βοηθήσει. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) ρίχνει τους τόνους της συναισθηματικής σας πραγματικότητα, με αποτέλεσμα όσο κι αν θέλετε να επικοινωνήσετε αυτά που νιώθετε, κάτι να σας κρατάει πίσω. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (18/1-10/2) φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία και προκαλεί έντονη την ανάγκη για σχετικές συζητήσεις. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο της καριέρας σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο της ελευθερίας. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ανυπόμονοι με τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορεί να έχετε εγκλωβιστεί στην κίνηση ή να σας έχουν κλείσει άτομα που κινούνται αργά και άσκοπα μπροστά σας. Σήμερα, με την ενέργεια αυτής της όψης, είναι εύκολο να απογοητευτείτε – ειδικά αν σας πιέζει μια προθεσμία. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα χρειαστεί να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Γίνονται πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που περιορίζουν αισθητά τον ελεύθερό σας χρόνο. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τα ρίσκα, να μη βιάζεστε και να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) τονίζει τη σημαντικότητα των φιλικών σας σχέσεων. Οι κοινωνικές αναζητήσεις που υπάρχουν μέσα σας, συνδυάζονται αρμονικά με αυτές των φίλων σας και μπορεί να εκφραστούν μέσα από κάποια κοινή δράση.

Έρωτας και σχέσεις

Η Δευτέρα δεν είναι και η πιο ρομαντική μέρα της εβδομάδας, αν και έχετε λίγη γοητεία παραπάνω αυτές τις μέρες. Ακόμα και η Παρασκευή και το Σάββατο – παραδοσιακές νύχτες για ραντεβού – δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρες, ερωτικά μιλώντας. Ωστόσο, πριν απελπιστείτε να ξέρετε ότι σας περιμένει αρκετό φλερτ την Τετάρτη και την Πέμπτη. Τα ανοίγματα ευνοούνται αυτές τις μέρες, είτε επικοινωνείτε διαδικτυακά, είτε διαπροσωπικά κι ένα ραντεβού θα πάει περίφημα. Και – μπόνους – την Κυριακή είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί – εκμεταλλευτείτε το!

Καριέρα

Στην αρχή της εβδομάδας, έχετε την ικανότητα να διακρίνετε και την παραμικρή ευκαιρία και με τις εκπληκτικές επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα κάνετε ακόμα και τις πιο απερίσκεπτες κινήσεις να λειτουργήσουν καλά. Γύρω στην Τετάρτη, ωστόσο, το μυαλό σας βρίσκεται οπουδήποτε αλλού, εκτός από το γραφείο. Είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε μια μέρα για σας ή να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι που δεν σχετίζεται με τη δουλειά, έτσι ώστε να βρείτε την ισορροπία σας – τι θα λέγατε για ένα μάθημα γιόγκα; Με την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας θα εντυπωσιάσετε και θα διασκεδάσετε κάποιους πελάτες το σαββατοκύριακο.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις