Κριός

Κριός | Μάρτιος 2023

Κριός | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Το πλανητικό σκηνικό του Μαρτίου, δείχνει ότι με τη βοήθεια του Άρη και του Δία θα μπορέσετε να προχωρήσετε καλά στη ζωή σας. Θα έχετε την ελευθερία να κινηθείτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας κι αυτό θα φαίνεται και στην πρόοδο των στόχων σας.

Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα πράγματα. Ό,τι κι αν σκεφτείτε θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, καθώς τα άστρα είναι υπέρ σας. Ο μήνας αυτό θα σας επιτρέψει, επίσης, να αναθεωρήσετε και να αναδιοργανώσετε τις δραστηριότητές σας – κι αυτό, θα είναι πολύ κερδοφόρο για σας.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις θα είναι αρμονικές και με τη γοητεία σας μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο. Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ερωτική σας ζωή. Η σχέση με το σύζυγό σας, αν είστε παντρεμένοι, θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα – το να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του συντρόφου σας, θα σώσει τη σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Αλλά για να συνεχιστεί η σχέση, θα πρέπει να ενδιαφέρεστε και να είστε πιο αφοσιωμένοι.

Καριέρα

Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι εξαιρετική μέχρι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Θα μπορέσετε να εκτελέσετε τα έργα σας, με τη βοήθεια συναδέλφων και ανώτερων. Η επιρροή του Άρη φαίνεται σε πολλά γεγονότα. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα μπορεί να δημιουργήσει μερικές δυσκολίες, λόγω των πλανητικών όψεων. Ωστόσο μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα, αν κάνετε κάποιες διορθώσεις στην πορεία σας

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας. Τυχόν επενδύσεις θα πάνε καλά και θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι φιλικές, αυξάνοντας το χρηματικό όφελος. Ο μήνας είναι επίσης ευνοϊκός, τόσο για επέκταση όσο και για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.