Λέων

Λέων 2022

Ζώδια

Λέων 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το ζώδιο του Λέοντα το 2022 επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον Κρόνο και την Αφροδίτη. Αυτοί οι πλανήτες έχουν την μεγαλύτερη επιρροή στην κοινωνική σας ζωή – με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Τα ζώδια του Υδροχόου, των Ιχθύων και του Αιγόκερου παίζουν επίσης ρόλο στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ερωτική σας ζωή θα είναι ανήσυχη, το 2022. Κι αυτό οφείλεται στις θέσεις τόσο του Ουρανού, όσο και του Κρόνου. Ευτυχώς, θα έχετε κάποια ανακούφιση απ’ αυτή την ένταση το Μάιο και τον Ιούνιο, όταν η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται μέσα στον Κριό. Το καλοκαίρι θα είναι το πιο τυχερό διάστημα για τις ρομαντικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα φέρει τύχη στην επαγγελματική σας ζωή – θα είστε πιο τυχεροί όταν ο Δίας θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο. Αυτός ο συνδυασμός σας βοηθά να τα πηγαίνετε καλύτερα με τους συναδέλφους σας, κάτι που μπορεί να βελτιώσει συνολικά την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας. Σας δίνει, επίσης, νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Όταν εμφανίζονται αυτές οι ευκαιρίες, σκεφτείτε την πιθανότητα να τις εκμεταλλευτείτε.

Το δεύτερο εξάμηνο θα φέρει μικροπροβλήματα στην καριέρα σας. Αυτό θα συμβεί εξαιτίας ενός συνδυασμού πραγμάτων, όπως το άγχος, η κούραση κι ο Κρόνος στον έκτο οίκο. Προσπαθήστε να τα καταφέρετε όσο γίνεται καλύτερα κι όλα σιγά-σιγά θα περάσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όπως και με την καριέρα σας, στην αρχή της χρονιάς προβλέπεται μια ώθηση στα οικονομικά σας. Τους πρώτους μήνες του έτους, είναι καλύτερο να βάλετε αυτά τα χρήματα στην άκρη, παρά να τα ξοδέψετε. Ωστόσο, μετά τα μέσα Απριλίου, ο Δίας θα κινηθεί στον τέταρτο οίκο. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μεγάλες αγορές, όπως η αγορά ενός οχήματος ή ενός νέου σπιτιού.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Σε ό,τι αφορά στην κοινωνική σας ζωή, μπορεί να νιώθετε κάπως άβολα κι αυτή η αίσθηση θα είναι σταθερή για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Η κοινωνική σας θα βελτιωθεί μεταξύ Μαίου και Οκτωβρίου, όταν ο Δίας κινείται στον Κριό. Όπως και με την ερωτική σας ζωή, το καλοκαίρι θα είναι η καλύτερη περίοδος για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή και τους φίλους σας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το ωροσκόπιο του Λέοντα έχει κάποια συναισθηματικά ύψη και βάθη, αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα να τα χειριστείτε με ευκολία. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τις κακές στιγμές να σας απογοητεύουν, γιατί υπάρχουν πολλές, καλές στιγμές που αξίζουν τον κόπο.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις