Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, είστε γεμάτοι ιδέες και στρατηγικές. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) θα σας δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσετε περισσότερο και πιο ουσιαστικά το ταίρι σας ή κάποιο κοντινό συνεργάτη. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των σχέσεων. Αν ψάχνετε γι’ αγάπη, αυτή η σύνοδος σας ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για να βρείτε μια σοβαρή σχέση. Σήμερα, δείτε στρατηγικές που θα σας βγάλουν από το σπίτι και θα σας ρίξουν στην αγκαλιά ενός προσώπου που σας ταιριάζει πολύ. Σήμερα σχεδιάστε τις κινήσεις σας κι από αύριο αρχίστε να τις εφαρμόζετε – μη χάνετε χρόνο! Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) εστιάζει στη σφαίρα των οικονομικών, με ένα θετικό τρόπο. Τα έσοδά σας βελτιώνονται αισθητά, πιθανά μέσω τρίτων. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (18/1-10/2) σηματοδοτεί μια περίοδο που θα δώσει λύσεις σε προβλήματα σχετικά με την υγεία και/ή την εργασία. Η υποστήριξή σας είναι σημαντική. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο της δουλειάς σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον που είναι πολύ σημαντικός στον κλάδο σας ή έχει υψηλή θέση στη δουλειά σας. Αυτό το άτομο είναι πρόθυμο να σας πάρει υπό την προστασία του. Σήμερα, κάποιος θα μπορούσε να σας δώσει σημαντική βοήθεια στη δουλειά. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) ενισχύει τις ηγετικές σας ικανότητες και τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δράσεις. Είστε δυναμικοί, γεμάτοι ενθουσιασμό κι έχετε τη διάθεση να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με μια στενή σχέση της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Εξετάζετε κάθε πλευρά αυτής της σχέσης, με διάθεση να αλλάξετε ό, τι δεν σας ικανοποιεί και να ενισχύσετε τα θετικά που υπάρχουν.

Έρωτας και σχέσεις

Η εβδομάδα δεν ξεκινά ιδιαίτερα ρομαντικά. Μην ανησυχείτε – περιμένετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας (και απολαύστε την πορεία!) Η Δευτέρα, πιθανά, είναι γεμάτη δουλειά χωρίς καθόλου χρόνο για διασκέδαση – αλλά δεν πειράζει γιατί από την Τρίτη ως την Πέμπτη θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για να βγείτε και να περάσετε καλά. Επιπλέον, ακόμα και το να μιλάτε για το πώς θέλετε να πάει η αισθηματική σας ζωή – εκφράζοντας τις ευχές μας, καθορίζουμε τις επιθυμίες μας – θα σας φέρει πιο κοντά στο στόχο σας. Είστε πολύ ευαίσθητοι την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτό σημαίνει πώς είστε ανοιχτοί σ’ αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Την Κυριακή είστε στα καλύτερά σας, αισιόδοξοι, γοητευτικοί και χαλαροί.

Καριέρα

Το χρονοδιάγραμμά σας αξίζει πολλά, στην αρχή της εβδομάδας, αλλά χρειάζεται να είστε κι εσείς από κοντά για να συνδέετε τα κατάλληλα άτομα και να δεχτείτε τα ανάλογα συγχαρητήρια γι’ αυτό. Είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε και κάποιο μπόνους. Το σπίτι και το γραφείο θα μπορούσαν να συγκρουστούν, την Τετάρτη, αλλά με ένα καλό τρόπο. Φέρτε στη δουλειά μια φωτογραφία από το σκυλάκι, το γατάκι ή το παιδί σας – η σύνδεση σε προσωπικό επίπεδο ενισχύει τους εργασιακούς δεσμούς. Ανυπομονείτε για τον ερχομό του σαββατοκύριακου κι έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε πολλές αλλαγές, για το επόμενο διάστημα. Καλό θα είναι να καταγράψετε τις ιδέες σας, για να μην τις ξεχάσετε.