Λέων

Λέων | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Λέων | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις του Μαρτίου δείχνουν τη θετική επίδραση του Δία και του Άρη, κατά τη διάρκεια του μήνα. Ο Δίας θα σας προσφέρει πολλές προοπτικές για να βελτιώσετε τις δραστηριότητές σας. Δεν θα υπάρξουν αρνητικά εμπόδια κι η διάθεσή σας θα είναι χαρούμενη. Ο Άρης θα σας παρέχει τα ανοίγματα για εξέλιξη με τη βοήθεια νέων κοινωνικών επαφών. Θα είστε πιο επιθετικοί στην προσέγγισή σας κι αναμένεται μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Οι όψεις του Ουρανού θα μετριάσουν σε κάποιο βαθμό τις δραστηριότητές σας.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις θα είναι εξαιρετικές και θα υπάρξει τεράστια ανανέωση. Φροντίστε να κάνετε το σύντροφό σας να συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητές σας και να απολαμβάνετε τις επιτυχίες σας μαζί. Οι συζυγικές σχέσεις θα είναι πιο αρμονικές κι αυτό θα ανεβάσει τη διάθεση και των δυο σας. Οι ελεύθεροι μπορούν να απολαύσουν τον έρωτα, χωρίς απαραίτητα να δεσμεύονται σε μια σχέση.

Καριέρα

Στην επαγγελματική σας ζωή υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για εξέλιξη. Οι αστρικές όψεις είναι πολύ ευνοϊκές και οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους είναι φιλικές. Έτσι, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας με επιτυχία. Θα υπάρξουν πιθανότητες για προαγωγή με οικονομικά οφέλη.

Οικονομικά

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν δείχνουν πολύ καλά. Οι πλανητικές θέσεις είναι δυσμενείς και, αν κάνετε κάποια επένδυση, πιθανά να καταλήξετε με απώλειες. Επίσης, δεν είναι καλή ιδέα να επενδύσετε σε νέα έργα. Θα βοηθούσε να συνεχίζατε να εργάζεστε σκληρά και να διατηρείτε καλές σχέσεις με τους άλλους – και στην πορεία τα κέρδη σας θα βελτιωθούν.