Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη στον Κριό | 21 Μαρτίου 2023

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 0° του Κριού, κάτι που υποδηλώνει νέα ξεκινήματα. Για τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω), φέρνει έντονο συναισθηματισμό. Θα βρεθείτε πολλές φορές στη θέση να ενεργείτε παρορμητικά και να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση τον ενθουσιασμό σας. Φροντίστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας, να σας οδηγήσει σε υπερβολικές πράξεις που θα κάνουν τους άλλους να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία σας. Επίσης, σε θέματα λήψης σημαντικών αποφάσεων, θα έχετε μια τάση αναβλητικότητας και θα προτιμήσετε να πάρουν άλλοι την ευθύνη των επιλογών σας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο, καλό θα ήταν, να μην είστε ισχυρογνώμονες και να φροντίσετε, να προσεγγίζετε άτομα και καταστάσεις με ηρεμία και διπλωματία.

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για συνέχιση ή ξεκίνημα σπουδών. Η επιθυμία για μάθηση είναι έντονη και σας προτρέπει, να παρακολουθήσετε μαθήματα, πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, έχετε την τάση να μάθετε περισσότερα για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, με αποτέλεσμα να σπαταλάτε ώρες στο διαδίκτυο διευρύνοντας τις γνώσεις και τους ορίζοντές σας. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε ταξίδια αναψυχής, ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ενδέχεται, να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα συμβάλουν στην επέκταση των γνώσεών σας και ίσως, να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση.

Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς), θα αγνοείτε και θα εθελοτυφλείτε για τις άσχημες πλευρές της ζωής. Θα επιδιώξετε, να είστε πρωταγωνιστές και ταυτόχρονα θα έχετε μεγάλη εξάρτηση από τους άλλους και την ανάγκη να κερδίσετε το θαυμασμό τους. Δεν αποκλείεται, να κάνετε σχέσεις μόνο και μόνο για να καταπολεμήσετε την μοναξιά σας. Επίσης, ενδέχεται να πάρετε αποφάσεις που αφορούν στην μονιμοποίηση της σχέσης σας. Επαγγελματικά, ίσως, χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς, ώστε να διατηρήσετε μια ισορροπία και να εξασφαλίσετε τις συνθήκες αυτές, που θα σας οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Σε καμία περίπτωση, δεν θέλετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους συνεταίρους, ή τους συναδέρφους σας, αφού τους θεωρείτε σύμμαχους και συνοδοιπόρους στον δρόμο προς την επιτυχία.