Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος & Έκλειψη Σελήνης στις 5° του Τοξότη | 26 Μαΐου 2021

Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης, πραγματοποιούνται στην 5° του Τοξότη και επηρεάζουν αρνητικά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού.

Πιο συγκεκριμένα τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, θα έχετε τάσεις επεκτατισμού, πράγμα που σημαίνει, ότι θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας μέχρι τέλους. Επίσης, νιώθετε την ανάγκη για επικοινωνία με άτομα που δεν βλέπετε συχνά. Κυρίως θα προτιμήσετε να μιλήσετε με κάποιους δικούς σας που λείπουν στο εξωτερικό ή σε μέρη μακρινά από τον τόπο διαμονή σας. Κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας μεταδίδουν την χαρά και την αισιοδοξία. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα μπορείτε να επιβάλλεστε και να προβάλετε τις ιδέες σας, με τόλμη. Φροντίστε να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητά σας και μην επενδύσετε σε κάτι, χωρίς να μελετήσετε όλους τους όρους προσεχτικά.

Για τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, θα υπάρξουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, που όμως θα χρειαστεί να τις αναλύσετε προσεκτικά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν θέματα οικονομικής φύσεως, καθώς θα αναπτύξετε κάποιες ανασφάλειες, ως προς αυτόν τον τομέα. Στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να γίνουν κάποια γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πολλά συμπεράσματα. Αποτέλεσμα αυτού είναι, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσεις σας. Μετακινήσεις, σπουδές, ταξίδια ευνοούνται.

Στα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, αυτή η Έκλειψη Σελήνης, δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Ίσως κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σας. Κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς δεν αρέσκεστε στο να υπάρχουν εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης, θα υπάρξουν στιγμές που θα αναπολείτε έντονα το παρελθόν. Ίσως αλλάξουν οι απόψεις σας για κάποια πρόσωπα ή απλά αναζητάτε τώρα περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο. Ζητήματα κληρονομικά ή με ακίνητα διεκπεραιώνονται με ευκολία. Ίσως ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή σκεφτείτε να αλλάξετε κατοικία.