Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος στους Ιχθύς | 2 Σεπτεμβρίου 2020

Astrology Center

Η Πανσέληνος, πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και επηρεάζει ζώδια του Μεταβλητού σταυρού. Σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας. Οι αισθηματικές σας υποθέσεις φτάνουν σε μία κορύφωση και δεν αποκλείεται, η σχέση σας να περάσει σε ένα νέο στάδιο. Θα έχετε την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και να κάνετε αλλαγές που θα συμβάλλουν στην ομαλή πορεία σας, στο μέλλον και την υλοποίηση των νέων σας στόχων. Κυρίως, θα επικεντρωθείτε, στο να κάνετε αλλαγές στην οικία σας, από όπου θεωρητικά τουλάχιστον, ξεκινούν όλα.

Τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού δεν επηρεάζεστε άμεσα, από αυτή την Πανσέληνο. Κυρίως, θα επικεντρωθείτε στο να επαναξιολογήσετε καταστάσεις και πρόσωπα. Επίσης, θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, με σκοπό να κάνετε ενδοσκόπηση και αυτοκριτική. Θα έχετε έφεση στην επικοινωνία και θα καταφέρετε να επιβάλετε τα θέλω σας. Επίσης, με τις διαπραγματευτικές ικανότητες και σε συνδυασμό με την διπλωματική προσέγγιση, θα επιτύχετε τις ισορροπίες που επιθυμείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Τρίγωνο Ήλιου-Δία | 9 Σεπτεμβρίου 2020

Το Τρίγωνο Ήλιου στις 17° της Παρθένου με τον Δία στις 17° του Αιγόκερου, επηρεάζει ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, του 2ου δεκαημέρου. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να θέσετε σε εφαρμογή κάποιο φιλόδοξο σχέδιο που μπορεί να έχετε. Επίσης, θα είστε αρκετά αισιόδοξοι και δεν θα αφήνετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα και τα όνειρά σας. Στα αισθηματικά, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε άτομα με τα οποία θα έχετε μια ξεχωριστή επικοινωνία και επαφή. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σας, θα φέρει νέες συνεργασίες και πολλές επιτυχίες.