Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα κάποια εσωτερικά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) στρέφει το ενδιαφέρον σας στη βελτίωση της εικόνας που βγάζετε προς τα έξω – προβληματίζεστε και ψάχνετε να βρείτε τρόπους να εντυπωσιάσετε. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο της καριέρας σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό, στον οίκο της καθημερινότητας. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Μπορεί να έχετε βαρεθεί τελείως από τη δουλειά σας. Κι ενώ φαίνεται καλή στα χαρτιά, με το σταθερό μισθό της και τα υπόλοιπα οφέλη, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ψάχνετε για κάτι άλλο. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ξεκινήσετε μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε μια αλλαγή. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) σας ευνοεί με εξαιρετική ικανότητα στο χειρισμό του λόγου, γεγονός που τραβάει την προσοχή ανθρώπων, σημαντικών για την επαγγελματική σας ζωή. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές με φίλους, καθώς και τις ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους, όπως μια μικρή, ανάλαφρη απόδραση ή μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Γενικότερα, αυτές τις μέρες έχετε μεγάλη διάθεση να ασχοληθείτε και να βοηθήσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα στοργής και τρυφερότητας που έχετε για τους αγαπημένους σας και τα εκφράζετε με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως επισκεφθείτε κάποιους φίλους που ζουν μακριά. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σηματοδοτεί ένα διάστημα έντονων αντιθέσεων στη σχέση με το ταίρι σας. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, μεταξύ σας, για βασικά θέματα και τα πνεύματα είναι ιδιαιτέρως οξυμένα. Όμως, μέσα από την τριβή θα καταφέρετε να ενισχύσετε τους δεσμούς που σας δένουν. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο των σχέσεων. Καθώς επαναστατείτε ενάντια στη ρουτίνα, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από τους κανονικούς σας φίλους. Αυτό το άτομο μπορεί να παραβιάζει κανόνες και να αμφισβητεί τα πάντα, ανοίγοντας νέα μονοπάτια. Ίσως ακολουθείτε αυτό το άτομο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε μια προσωπική επαφή μαζί του. Αυτή τη στιγμή τη χρειάζεστε αυτή την επιρροή.

Έρωτας και σχέσεις

Στις αρχές της εβδομάδας δώστε σημασία στα συναισθήματά σας και φροντίστε να τα κρατάτε υπό έλεγχο. Υπάρχει ένας πειρασμός μπροστά σας και είστε έτοιμοι να ενδώσετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε, πριν αποφασίσετε, γιατί δεν πρόκειται να σας πάει πουθενά αυτή η σχέση. Εκτός αυτού, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσετε πολλά προβλήματα στον εαυτό σας που αφορούν κυρίως το ηθικό σας υπόβαθρο. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικογενειακά θέματα αυτό το διάστημα και μην απορρίπτετε κάποιες προτάσεις που σας γίνονται, χωρίς να τις εξετάσετε. Το σαββατοκύριακο δώστε το χρόνο και την ενέργειά σας σε ένα πρόσωπο που σας περιμένει.

Καριέρα

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας κάποιες παλιές μνησικακίες επανέρχονται και δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Νιώθετε ότι όλο αυτό, το έχετε ξαναζήσει αλλά, ευτυχώς, έχετε μάθει αρκετά από την προηγούμενη φορά κι έτσι θα αποφύγετε να κάνετε τα ίδια λάθη. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας το έχετε ξεπεράσει και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε με νέους στόχους και συμφωνίες, εξαιρετικά ελκυστικές. Θα πρέπει να καταφέρετε να πείσετε άτομα κύρους, σχεδόν για κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει. Το τέλος της εβδομάδας φέρνει μαζί κάποιους περιορισμούς και εμπόδια, που θα σας αναγκάσουν να επιβραδύνετε την πορεία σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις