Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, το να δείξετε τη δύναμή σας φέρνει ευκαιρίες. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) σηματοδοτεί μια σπουδαία περίοδο για την επαγγελματική σας ζωή –κάποια άτομα κύρους έλκονται ιδιαίτερα από τη γοητεία σας. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της καριέρας. Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, ίσως να σκεφτείτε τις πολλές πλευρές της καριέρας σας. Μπορεί να αποφασίσετε να συζητήσετε το μέλλον σας με τον προϊστάμενό σας. Ή θα μπορούσατε να ανανεώσετε το βιογραφικό σας και να αρχίσετε να ψάχνετε για κάτι αλλού. Και οι δυο περιπτώσεις είναι εφικτές, οπότε τώρα ζυγίζετε τις επιλογές σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσετε καινούρια άτομα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (18/1-10/2) εστιάζει στην προώθηση επαφών και συζητήσεων που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο του δημοσίου σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο της εξουσίας. Σήμερα, υπάρχει μια ανάμεικτη ενέργεια καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με αιτήσεις ή προσπαθείτε να πάρετε μια άδεια. Μπορεί να ψάχνετε να κάνετε τεστ για επαγγελματική πιστοποίηση ή κάτι παρόμοιο. Με τη σημερινή ενέργεια να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, γιατί μπορεί να πάρετε κλήση. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας πιέζει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, αλλά είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια τάσεις σπατάλης και υπερβολής που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) εντείνει τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας σχετικά με την εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής. Καλό θα ήταν να συζητήσετε αυτές τις σκέψεις με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Φαίνεται ότι αυτή εβδομάδα είναι μάλλον γλυκιά για σας, αισθηματικά μιλώντας. Ακόμα και οι μέρες που δεν θα θεωρηθούν ερωτικές, έχουν τα καλά τους στοιχεία: Την Τετάρτη και την Πέμπτη παρόλο που βιάζεστε πολύ, έχετε ισχυρές δυνατότητες επικοινωνίας. Η δε Κυριακή, ενώ μπορεί να παρουσιάσει κάποια δυσκολία, θα φέρει επίσης και μια νέα κατανόηση. Και τώρα, τα καλά νέα: Η Δευτέρα και η Τρίτη σας δίνουν έντονη ενέργεια κι απίστευτη γοητεία. Την Παρασκευή και το Σάββατο η ρομαντική σας διαίσθηση είναι σωστή. Θα ξέρετε ακριβώς τι κίνηση πρέπει να κάνετε και θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Καριέρα

 Μπορείτε να αποκτήσετε τους πόρους και την υποστήριξη που θέλετε στις αρχές της εβδομάδας, αλλά μόνο αν τα διεκδικήσετε έντονα και δυναμικά. Αφήστε στην άκρη την περιβόητη υπομονή σας και απαιτήστε αυτά που χρειάζεστε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικές μέρες στο γραφείο. Εάν είναι δυνατό, φροντίστε να δουλέψετε κάπου με περισσότερη ησυχία – το σπίτι σας θα ήταν το κατάλληλο μέρος για να κάνετε μεγάλη πρόοδο. Προγραμματίστε μια συνάντηση ανταλλαγής ιδεών την Παρασκευή ή μια έξοδο με παρόμοιο περιεχόμενο το σαββατοκύριακο – είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί σ’ αυτή τη φάση και μπορείτε να το μεταδώσετε και στους γύρω σας.

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) βγάζει στην επιφάνεια τα τρυφερά σας συναισθήματα προς τους αγαπημένους σας. Θέλετε να τους φροντίσετε και να τους δώσετε να καταλάβουν πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή σας. Στις 24/7 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο της πνευματικότητας και του Σύμπαντος. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε συνδεδεμένοι με τα πάντα γύρω σας. Η μουσική του σύμπαντος ακούγεται στ’ αυτιά σας και μπορεί να λαμβάνετε πνευματικά μηνύματα. Έχετε την αίσθηση ότι είστε βαθιά συνδεδεμένοι με τη φύση και τον πνευματικό κόσμο. Είναι μια καλή στιγμή για να προσευχηθείτε, να διαλογιστείτε ή να ανάψετε ένα κερί. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τα οικογενειακά θέματα. Έχετε ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) εστιάζει στην οικογενειακή ζωή και σας ενθαρρύνει να συζητήσετε με τα μέλη της οικογένειας, πράγματα που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Στις 26/7 ο Ερμής στο Λέοντα και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας-τον Ταύρο. Ο θόρυβος και το χάος της καθημερινότητας μπορεί να είναι εκνευριστικά – κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα, όταν ένα μέλος της οικογένειας αμφισβητεί τις ιδέες σας. Μπορεί να προσπαθήσετε σκληρά για να τους κάνετε να δουν την άποψή σας, αλλά να θυμάστε ότι κάθε ψυχή βρίσκεται στο δικό της μονοπάτι. Ο Άρης στο ζώδιό σας-τον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, για να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Προσέχετε μόνο το πείσμα σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θολώνει την κρίση σας. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 28/7 σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, ενώ μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις με μέλη της οικογένειας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην επηρεάζεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Η μαγική λέξη, αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να είναι η διακριτικότητα. Διαφορετικά, μάλλον πιέζετε το σύντροφό σας με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Η παρορμητικότητα είναι περίεργο πράγμα και, σίγουρα, δεν είναι βοηθητικό να πιέζετε το σύντροφό σας να κάνει κάτι που δεν τον ενδιαφέρει πολύ. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να τραβήξετε την προσοχή του και να τον φέρετε πιο κοντά – αλλά, να είστε προετοιμασμένοι ότι οι προσπάθειές σας μπορεί να αποτύχουν.

Καριέρα

Ενώ έχετε κάθε λόγο να είστε σίγουροι για τη θέση σας, είστε παράλογα δύσπιστοι προς τους συναδέλφους σας και δημιουργείτε περιττά εμπόδια στον εαυτό σας. Και θα πρέπει να καταπολεμήσετε αυτές τις παρορμήσεις! Αντίθετα, προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι για τα κίνητρά σας – να είστε συνεργάσιμοι και να υποστηρίζετε τους άλλους, όποτε χρειάζεται. Γιατί σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείτε κι εσείς τη βοήθεια των συναδέλφων σας.