Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, έχετε διάθεση για περιπέτειες. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας φέρνει έναν εκνευρισμό που μπορεί να σας δυσκολέψει αρκετά. Ενώ προσπαθείτε πολύ, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε. Αν είστε σε σταθερή σχέση, πολύ πιθανό να προκύψουν θέματα συνεννόησης με το ταίρι σας. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο των σχέσεων σχηματίζει τετράγωνο με το ρομαντικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Εσείς και το ταίρι σας θα μπορούσατε να κάνετε κάτι πολύ ρομαντικό. Ίσως να προγραμματίσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος ή να περάσετε το απόγευμα μαζί, κεκλεισμένων των θυρών. Αν είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση κι ενδιαφέρεστε να κάνετε σχέση, μπορεί να συναντήσετε κάποιον που έχει τις ίδιες ρομαντικές ιδέες με σας. Σήμερα, κάτι πολύ ρομαντικό είναι πολύ πιθανό. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα εστιάσει στην οικογενειακή σας πραγματικότητα. Ένα ζήτημα σχετικά με την ακίνητη περιουσία ή μια σημαντική αγορά μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) επηρεάζει τη σφαίρα της οικογενειακής σας ζωής – παρόλο που οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, έχετε κάθε διάθεση να ανταποκριθείτε και να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας με κάθε τρόπο. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον οίκο της οικογένειας και της ευρύτερης οικογένειας: μπορεί να νιώθετε ότι η οικογένειά σας δεν σας γνωρίζει πραγματικά. Μετά από τόσα χρόνια, εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν την αγάπη σας για την περιπέτεια και την αναζήτησή σας για γνώση. Σήμερα, μπορεί να προσπαθήσετε να τους το εξηγήσετε (για άλλη μια φορά), αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κι αν λάβετε ένα δώρο που φαίνεται εντελώς άσχετο, απλά κατανοήστε ότι εμπλέκεται ο Ποσειδώνας. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική και συναισθηματική σας ζωή. Έχετε τη διάθεση να γοητεύσετε, να ερωτευτείτε και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και εκφράζετε με ευκολία τα όσα αισθάνεστε. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ίσως να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Να μην ξεχνάτε, όμως, πόσο σημαντική είναι για σας η συναισθηματική ασφάλεια.

Έρωτας και σχέσεις

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: αυτή η εβδομάδα έχει κάποιες πολύ δύσκολες μέρες για την αισθηματική σας ζωή. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή το ταίρι σας – αν έχετε μια σταθερή σχέση είναι σε ιδιαίτερα κακή διάθεση. Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι έχετε να κάνετε αρκετή δουλειά πριν προχωρήσετε περισσότερο. Βέβαια, η εβδομάδα έχει και κάποιες πολύ όμορφες στιγμές, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανταλλάξετε αισθήματα αγάπης και τρυφερότητας- και ίσως να εμβαθύνετε σε κάποια πράγματα περισσότερο. Μη χάνετε το θετικό σας πνεύμα, τα καλύτερα έρχονται.

Καριέρα

Στην αρχή της εβδομάδας, η λάμψη και η γοητεία σας είναι ακαταμάχητες κι αυτό είναι διακριτό και αποδεκτό από συναδέλφους, αλλά και από πελάτες. Δεν χρειάζεται να ομολογήσετε ότι η πρόσφατη επιτυχία σας οφείλεται περισσότερο στην τύχη, παρά στη σκληρή δουλειά. Στα μέσα της εβδομάδας, ίσως χρειαστείτε μια μικρή άδεια καθώς σας απασχολούν σημαντικά θέματα, που δεν σας επιτρέπουν να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, όπως πρέπει. Όταν βγείτε απ’ αυτή την κατάσταση θα είστε σε θέση να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές και να προχωρήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση.