Τοξότης

Τοξότης | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Τοξότης | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το μήνα η τύχη σας χαμογελά, λόγω των εξαιρετικών πλανητικών θέσεων. Η ζωή θα είναι ευχάριστη και δεν θα υπάρξει πρόβλημα να πετύχετε τους στόχους σας. Υπάρχουν πολλές και αξιόλογες δυνατότητες. Στην αισθηματική ζωή θα υπάρξουν, επίσης, ευκαιρίες για να δημιουργήσετε ευτυχισμένες σχέσεις. Ενώ τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά, η επιρροή του Άρη μπορεί να σας εμποδίσει να δεσμευτείτε. Σκεφτείτε προσεκτικά και σε βάθος γιατί θα είναι κρίμα να χάσετε μια τέλεια ευκαιρία για να προχωρήσετε.

Έρωτας και σχέσεις

Μέχρι τις 20 του μήνα, στις ερωτικές σχέσεις κυριαρχεί η επιρροή του Άρη. Μπορεί να υπάρχει σοβαρός δισταγμός στο να δημιουργήσετε καλές σχέσεις. Ωστόσο την τελευταία εβδομάδα θα έχετε τη βοήθεια της Αφροδίτης και θα πάρετε σωστές αποφάσεις όσον αφορά τις σχέσεις σας. Μέχρι τις 20 του μήνα η σχέση με το ταίρι σας θα είναι λίγο καταθλιπτική, λόγω των όψεων του Άρη – η αρμονία θα αποκατασταθεί με τη βοήθεια της Αφροδίτης την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Οι ελεύθεροι καλό θα είναι να περιμένουν μέχρι τις 20, πριν πάρουν αποφάσεις σχετικά με ερωτικές σχέσεις. Στη συνέχεια, θα έχετε κι εσείς τη βοήθεια της Αφροδίτης για να προχωρήσετε σε σωστές σχέσεις.

Καριέρα

Σε ό,τι αφορά την καριέρα σας τα άστρα δείχνουν καλές προοπτικές για την ανάπτυξή σας. Θα είστε εφευρετικοί, με πολλές ιδέες και η επιμέλεια που δείχνετε στη δουλειά σας θα εντυπωσιάσει τη διοίκηση. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι αρκετά αρμονικές και θα βοηθήσουν στην ομαλή και αποτελεσματική εκτέλεση των έργων σας. Υπάρχει περίπτωση να πάρετε προαγωγή που συνοδεύεται από αύξηση – δηλαδή, οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά του ζωδίου σας δεν είναι ενθαρρυντικές γι’ αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους θα είναι τεταμένες κι αυτό θα επηρεάσει και τα οικονομικά. Τυχόν επενδύσεις και κερδοσκοπικές δραστηριότητες δεν θα αποφέρουν κέρδη και θα πρέπει να αποφεύγονται. Ο μήνας, επίσης, δεν είναι ευνοϊκός για να επεκτείνετε τα έργα σας, καθώς και για να ξεκινήσετε καινούρια. Μπορούν, ωστόσο, να πραγματοποιηθούν αλλά σε μια άλλη χρονική στιγμή.