Τοξότης

Τοξότης | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Τοξότης | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Μαρτίου υποδηλώνει κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την πρόοδο του τελευταίου σας στόχου. Ωστόσο, η πλανητική βοήθεια θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην εκτέλεση – προβλήματα ενδέχεται να υπάρξουν, στην προσήλωση που δείχνετε για το στόχο σας.

Οι προβλέψεις του μήνα λένε ότι ο Άρης θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε σε γνήσια εγχειρήματα. Θα βοηθούσε, αν καταβάλλατε προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και θα τα καταφέρνατε. Οι στόχοι σας, όμως, θα πρέπει να είναι πρακτικοί ώστε να μπορούν να επιτευχθούν.

Έρωτας και σχέσεις

Έρχεται πλανητική υποστήριξη για αρμονία στις ερωτικές σχέσεις. Η ζωή θα είναι συναρπαστική με όμορφα γεγονότα να συμβαίνουν. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι και λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα των άλλων. Στις συζυγικές σχέσεις θα υπάρξουν διακυμάνσεις ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Μερικές φορές είστε στον παράδεισο. Άλλες φορές, νιώθετε ότι βρίσκεστε στην κόλαση. Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσετε, παρά τα σκαμπανεβάσματα. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια νέα σχέση εντελώς αναπάντεχα.

Καριέρα

Τα άστρα προμηνύουν ότι οι προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη είναι σημαντικές. Η υποστήριξη από συναδέλφους και τη διοίκηση είναι διαθέσιμη, για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και επιπλέον θα έχετε καθοδήγηση από ειδικούς στον τομέα σας. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Όσοι ψάχνετε για καλύτερη δουλειά ή για να αλλάξετε τόπο διαμονής, θα τα καταφέρετε. Ο μήνας αυτός θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκός και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πετύχετε τους προγραμματισμένους σας στόχους.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές. Όσοι κινείστε στο δημιουργικό πεδίο θα νιώσετε στριμωγμένοι και θα χρησιμοποιήσετε τις οικονομίες σας για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Οι επενδύσεις θα πρέπει να αποφεύγονται, καθώς πιθανότατα θα καταλήξετε με απώλειες. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα έχουν διακυμάνσεις προς το τέλος του μήνα. Στο βαθμό που σας αναλογεί, θα πρέπει κι εσείς να καταβάλλετε προσπάθειες για να επαναφέρετε την αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον. Αν σκεφτόσασταν να επεκτείνετε κάποια έργα ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, θα χρειαστεί να το αναβάλλετε.