Υδροχόος

Υδροχόος | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Υδροχόος | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα σας ζητά να έχετε εμπιστοσύνη στις στενές σας επαφές. Η μετριοφροσύνη σας δεν θα πρέπει να εμποδίζει την ελεύθερη επικοινωνία στο φιλικό κύκλο των αγαπημένων σας. Το πρώτο διάστημα του μήνα ο ενθουσιασμός είναι σε χαμηλά επίπεδα κι αυτό θα σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να ξαναδείτε τα γεγονότα της ζωής σας. Οι κοινωνικές σας επαφές θα βοηθήσουν την επιτυχία σας, μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο. Θα έχετε πολύ καλές προτάσεις που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Επίσης, η οικογενειακή υποστήριξη είναι διαθέσιμη και δεδομένη σε ό,τι κάνετε. Παρ’ όλα αυτά, καλό θα είναι να παραμείνετε σταθεροί και προσγειωμένοι στη στάση σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Στην αισθηματική σας ζωή απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις, όσον αφορά στις σχέσεις σας. Τα πράγματα κινούνται με το ρυθμό του σαλιγκαριού και δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία όταν εμφανιστεί – κι οι ευκαιρίες, αυτό το μήνα, δεν είναι λίγες. Οι συζυγικές σχέσεις ενδέχεται να έρθουν σε συγκρούσεις, αν είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας. Θα πρέπει να ακούτε και τις απόψεις του συζύγου σας αν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στο γάμο σας. Αν θέλετε να προγραμματίσετε κάποια εγκυμοσύνη, καλό θα είναι να το σκεφτείτε δυο φορές.

Όσοι είστε μόνοι, έχετε εύνοια από τα άστρα σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς καμιά προσπάθεια και θα πρέπει ν’ αρπάξετε την ευκαιρία – υπάρχει πιθανότητα το πρόσωπο αυτό να προέρχεται από το φιλικό σας κύκλο. Η σχέση που θα κάνετε θα είναι στοργική και ευχάριστη.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όσον αφορά στην καριέρα σας, οι προοπτικές δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικές. Οι πλανητικές διαμορφώσεις δεν είναι βοηθητικές κι αυτό θα βαρύνει την ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τη διοίκηση θα είναι ασταθείς και θα δυσκολευτείτε να προχωρήσετε τους στόχους σας. Μιας και δεν γίνονται πολλά σε σχέση με την εξέλιξή σας, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα βελτιώνοντας τις γνώσεις σας μέσω κάποιας εκπαίδευσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Δεκέμβριος προβλέπεται θετικός για τα οικονομικά σας και μπορείτε να περιμένετε κέρδη από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Εάν ασχολείστε με το χρηματιστήριο ή τις επενδύσεις, θα έχετε καλές αποδόσεις. Ο μήνας είναι καλός για να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα και θα έχετε οικονομική υποστήριξη, αν τη χρειαστείτε.