Ζυγός

Ζυγός | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Ζυγός | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι πλανητικές συγκυρίες του μήνα υποδηλώνουν ότι θα ωφεληθείτε από εποικοδομητικούς και πρακτικούς παράγοντες που σας υποστηρίζουν, αυτό το διάστημα. Θα υπάρξουν πολλά περιθώρια για τη δημιουργία νέων σχέσεων, καθώς και πιθανότητες για να διευρύνετε τις δραστηριότητές σας. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν συναρπαστικά με μικρές αλλαγές. Θα πρέπει να είστε δυναμικοί και να αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Να θυμάστε ότι με το συμβιβασμό μπορείτε να πετύχετε περισσότερα πράγματα, παρά με την επιθετικότητα. Στις σχέσεις μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναταραχές που, ωστόσο, μπορείτε να λύσετε ζητώντας τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, είναι πιθανό να παρουσιαστούν κάποια σοβαρά θέματα – με μια πρωτότυπη προσέγγιση θα καταφέρετε να αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα. Οι σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν με τη βοήθεια των θετικών δυνάμεων που σας υποστηρίζουν – προσπαθήστε να σκέφτεστε αισιόδοξα και με φαντασία. Η σχέση με το σύζυγό σας μπορεί να είναι, κατά καιρούς, κάπως περίπλοκη – έχει τη δυνατότητα, όμως, να βελτιωθεί αν αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις κι ακούτε τη γνώμη του συντρόφου σας. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να ξεκινήσετε σχέσεις.

Καριέρα

Οι όψεις του Άρη επηρεάζουν την επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια κι αυτοπεποίθηση. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προχωρήσετε τους στόχους σας και θα έχετε την υποστήριξη των συναδέλφων και των διευθυντών σας. Όποια αντίσταση κι αν συναντήσετε, καθώς δουλεύετε τους στόχους σας, μπορεί να αντιμετωπιστεί με διακριτικότητα και σιγουριά. Στο τέλος θα χαρείτε με την επιτυχία σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη με χρηματικά οφέλη.

Οικονομικά

Οι οικονομικές προοπτικές δεν είναι ευνοϊκές, λόγω πλανητικών αναταραχών. Καλό θα ήταν να αποφεύγατε κάθε είδους επένδυση, γιατί το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε απώλειες. Στις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες υπάρχει ένταση και μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομικά προβλήματα. Πολλά θέματα μπορούν να επιλυθούν με έγκαιρο προγραμματισμό και προϋπολογισμό. Ο μήνας, επίσης, δεν είναι κατάλληλος για οποιαδήποτε επέκταση ή ξεκίνημα νέων έργων.